Tidligere e-conomic & Visma Profiler Skyder Millioner I Dansk EdTech Platform

Den danske edtech virksomhed, Actee, der har 40.000 brugere i 22 lande inden for online simuleringsspil til ledelsesudvikling og forandringsledelse, får nu tilført frisk kapital øremærket yderligere international ekspansion. Actee har bl.a. de tidligere e-conomic profiler Mogens Elsberg og Jacob Wandt i ejerkredsen og de får nu selskab i ejerkredsen af endnu en tidligere e-conomic aktionær Anders Bjørnsbo.

Vores Investor Team

Også Jacob Wandt, der allerede i 2018 købte sig ind i Actee via investeringsselskabet GrowIt, som Jacob Wandt bl.a. har sammen med sin partner Jes Tækker Stemann Brinch, og via sit eget holdingselskab, investerer nu yderligere i Actee via sit eget holdingselskab.

Der er udviklet massivt på den teknologiske platform gennem de senere år, og den cloudbaserede og datadrevne platform for spilbaseret lærings koncepter har allerede bevist sin værd og effektive skalerbarhed med en vækst på næsten 300 procent fra starten i 2018. Samtidig rammer vi en tendens i markedet, som corona også har skubbet i en positiv retning. Actee har potentiale til at blive markedsledende i verden inden for nogle år, vurderer Anders Bjørnsbo.

Anders Bjørnsbo er tidligere hovedaktionær i regnskabsprogrammet e-conomic og har efterfølgende investeret i billedbehandlings-virksomheden Pixelz og det webbaserede mæglersystem Mindworking.

 

 

Ekspansion Målrettet Tyskland & Norden

Samtidig med udviklingen af den teknologiske platform, har Actees forretningsmodel gennemgået en transformation fra en klassisk konsulentvirksomhed til i dag at basere sig på partnerskaber med de større konsulenthuse, f.eks Implement der er certificerede Actee partnere og køber sig adgang til Actee platformen via abonnement.

Det er også muligt for virksomheder at købe licenser direkte hos Actee, det er typisk de større virksomheder, herhjemme bl.a. Ørsted, Grundfos, Vestas, Danske Bank, Topdanmark m.fl.

”Vi har arbejdet hårdt på at transformere forretningsmodellen de sidste par år, og det begynder nu at skabe værdi. Vi har store internationale ambitioner og vil gerne udnytte det momentum som corona også har været med til at accelerere. Derfor er jeg yderst stolt og ydmyg omkring den fortsatte opbakning fra eksisterende og nye investorer, som fortsat tror på vores vækststrategi og som kan hjælpe Actee i den fortsatte vækstrejse.” forklarer Actee stifter Leif Sørensen.

Actees hjemmemarked betragtes som Norden og fylder i dag 40 procent af forretningen. Den internationale del fylder 60 procent af forretningen, heraf udgør Tyskland 20 procent. Med en tysk offensiv er det ambitionen, at Tyskland skal løftes til at fylde 50 procent af den internationale forretning.

Vi sætter nu et dedikeret team ind i Tyskland for at sætte yderligere fart i aftalerne med de store konsulenthuse. Vi har i forvejen aftaler med nogle af de store konsulenthuse, men vi skal have mange flere koblet på. Det skal den fysiske tilstedeværelse være med til at accelerere,” forklarer Leif Sørensen.

I Tyskland er det bl.a. virksomheder som Porsche, Deutsche Telecom samt Tysklands største shippingfirma, der benytter sig af den danske edtech platform. Actee har en klar ambition om at kunne levere en omsætning på 30-50 millioner kr. i løbet af en kort årrække. Ifølge Leif Sørensen centralt i forhold til også at tiltrække nye, store investorer fremadrettet.

”Markedet er kæmpestort og det er først og fremmest de større virksomheder, der arbejder struktureret med medarbejderudvikling og forandringsledelse, der udnytter Actee – en tendens som digitaliseringen også er medvirkende til at sætte fart på,” siger Leif Sørensen.

Actee beskæftiger 15 medarbejdere på hovedkontoret i Roskilde, men satser nu yderligere på Tyskland, hvor man forventer at ansætte yderligere fem medarbejdere. Ud over de tidligere e-conomic profiler er ejendomsinvestor Kenneth Jensen også med i ejerkredsen.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yderligere oplysninger:

Leif Sørensen, stifter Actee                                         28794777

Anders Bjørnsbo                                                         20169194

 

Læs hele artiklen her.